Referenser

Martin Liljeholm

För mig som jobbar med viltförvaltning hjälper FeedCon mig att spara mycket tid och pengar varje år. FeedCon hjälper mig att fodra med bättre precision vid rätt tillfälle. Jag får bättre kvalitet på min utfodring. Jag också använder mig av AktivitetSensorn och den sparar mig mycket foder under de tider som vildsvinen inte besöker foderplatsen.

Martin LiljeholmViltmästare - på Fållnäs & Djursnäs Säteri


Niklas Olofsson

Jag är kanonnöjd med FeedCon! Det bästa med FeedCon är att jag nu vet att det alltid finns mat i automaten. Jag har erfarenhet av att om det är slut på mat ett par dagar så försvinner djuren. Nu har jag kontroll, nu vet jag att det finns mat och förväntningarna i jaktlaget är mycket högre! Det är kul också att titta i appen, och se vad som händer, du är med på ett annat sätt nu. Innan visste jag ingenting vad som hände på åteln. När jag jagat på platsen så kan jag sedan se när de kommer tillbaka så vi kan jaga igen. Det är jättebra! Dessutom spar jag både tid och pengar eftersom jag slipper åka 5 mil t/r för att kolla läget. Supporten har dessutom varit superb och jättebra, också på helgen!

Niklas OlofssonJägare


Magnus Sivander

FeedCon är jättesmidig att använda och den ger mig full kontroll! Det bästa med FeedCon är att jag kan sköta mina foderspridare hemifrån och att jag vet att det alltid finns mat till grisarna. Om maten tar slut så försvinner ju grisarna. När jag ska jaga så lägger jag in några extra utfodringstider dygnet innan, så de håller sig i området. Det är jättesmidigt att göra det i appen. Där kan jag också se när grisarna varit där så nu åker jag inte ut förrän några timmar innan de brukar komma, det är jättebra! Du har lätt igen pengarna när du köper en FeedCon. Jag sparar mycket pengar på att slippa köra ut och kolla som jag gjort innan. De kompletta foderspridarna är säkrare, mer stabila och räcker längre! Du får vad du betalar för och jag tycker det är en mycket bra investering att köpa dessa! Och dessutom ingår FeedCon från början i dessa. Vi kommer successivt att byta våra foderspridare till de som rymmer 500 liter så behöver vi inte fylla på så ofta och dessutom får vi larm från FeedCon om något strular. Det blir lättare på många sätt!

Magnus SivanderAnsvarig för klövviltsförvaltningen - på Hjulebergs Egendom AB


Stefan Bengtsson

Vi har inte råd att inte använda FeedCon! Det blir ingen spilltid när jag använder mig av FeedCon! I en viltförvaltning med begränsat antal mantimmar är det en stor fördel att veta att det alltid finns foder i automaterna. Då slipper vi köra ut i onödan.  FeedCon förenklar arbetet och sparar många timmar. När vi utfodrar fågel är det viktigt att det blir precis rätt mängd foder, varje dag. Inte för lite och inte för mycket så det kommer in vildsvin på foderplatserna. Detta kan jag nu styra trots att jag reser mycket. Lugnt och stilla kan jag se i telefonen att allt fungerar som det ska.

Stefan BengtssonViltmästare och ägare - av Scandinavian Prohunters AB


Ulf Pihl

FeedCon fungerar över förväntan! Hos oss är det väldigt viktigt att vi har fungerande grejor, hela tiden och FeedCon sparar oss en hel del jobb och körning genom att larma om något inte fungerar. När vi har jakter använde vi FeedCon till att öka på foder på vissa ställen och dra ner på andra för att hålla viltet där vi ville ha det och jakterna går klart bättre! Vi är imponerad av hur bra den fungerar och vi ser bara fördelar med att använda FeedCon!

Ulf PihlTrolle-Ljungby Gods