Allmänt

Efter 3 månader kommer abonnemanget att kosta 480 kr per år. I abonnemanget/tjänsten ingår all teletrafik, tjänsterna i appen samt även framtida uppdateringar.
Ja, FeedCon är kompatibel med alla 12 volts timerstyrda foderautomater som finns på marknaden.
Ja, FeedCon kan flyttas mellan olika automater/märken. När FeedCon ska kopplas in i en ny foderautomat så behöver den kalibreras till just den automaten. Detta görs genom att välja automat i konfigurationsmenyn i appen sedan gör man en kalibrering.
För att någon annan ska kunna se status på dina foderautomater i FeedCon behöver de logga in i appen med samma e-post adress och lösenord. Tips! Om ni är ett jaktlag som delar på en eller flera foderautomater så kan ni skapa ett Gmail konto tex jaktlaget@gmail.com och ett gemensamt lösenord.  Därefter är det lätt för alla att logga in i appen och även lägga till detta konto i telefonen och på så sätt få info och larm om foderautomaterna via mail i telefonerna.
I princip hur många som helst.
Nej, FeedCon är aktiv när du köper den och i köpet ingår 3 månaders abonnemang, FeedCon har ett fast simkort inbyggt i sig (embedded SIM).